BränditBrändit

SWEET BODY

Sweet Body- vartalosokerit ovat hygieenisiä, turvallisia, laadukkaita sekä edullisia käyttää. Niissä on käytetty ainoastaan luonnollisia aineosia ja ne sopivat kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja allergiselle iholle.

Sweet Body- sokerilla voidaan poistaa ihokarvoja hellävaraisesti kaikilta ihoalueilta, myös kasvoista.

Sokerimassalla on helppo sokeroida, koska massa säilyttää koostumuksensa hyvin pitkässäkin sokeroinnissa, jolloin sokerointi on myös taloudellista! Sweet Body- sokerimassat eivät aiheuta ärsytystä ja iho tuntuu silkkisen pehmeältä sokeroinnin jälkeen.

Sweet Body –sarjasta löydät kolme perussokerimassaa: Premium Soft, Premium Regular sekä Premium Firm.

Premiun Firm-sokerimassa on loistava kuumien ilmojen sokeri ja sopii käytettäväksi helposti hikoilevilla ihoalueilla. Firm-massalla saat poistettua vahvatkin karvat helposti. Soft- massa puolestaan on ihanan pehmeää eikä se tarvitse välttämättä lämmitystä. Soft-sokeri on ihanteellinen isoja alueita työstettäessä ja sopii kaikille jotka pitävät pehmeästä sokerista. Sweet Body Premiun Regular sokeri on keskivahva massa ja siitä on poistettu sitruunahappo. Regular- massa sisältää vettä, fruktoosia ja glukoosia. Regular-sokerimme on oiva valinta myös herkimmällekin iholle.

Sweet Body Professional Body Sugaring -sarjasta löytyy jokaiselle sokeroijalle sopiva sokerimassa ja laadukkaat oheistuotteet ammattimaiseen karvanpoistoon!

Tutustu sähköiseen Sweet Body Professional Body Sugaring -tuoteoppaaseen: Suomeksi | Ruotsiksi.

 

Aloeclear

Tuomme maahan Aloeclear- roll on seerumia sisäänkasvaneille karvoille.
Aloeclear seerumi hoitaa ja ennaltaehkäisee sisäänpäin kasvaneita karvoja sekä pitää ihon siistinä karvanpoiston jälkeen. Seerumi sisältää rauhoittavaa aloe veraa, viilentävää piparminttua sekä ihoa kuorivaa glykoli- ja salisyylihappoa. 
Aloeclear seerumi sopii kaikille ihotyypeille. 

 

 

Sweet Body Cosmetics
Y-tunnus 2870864-1
040 153 5490Verkkokaupan yleiset ehdot