ehdotehdot

Verkkokaupan yleiset ehdot


Verkkokauppa

Sweet Body Cosmetics myy tuotteita kauneudenhoitoalan yrityksille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilla siirtämällä ne ostoskoriin ja hyväksymällä tilaus verkkopalvelussamme. Lähetämme laskun tilauksen mukana. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.
Tuotteiden tilaaminen vaatii kirjautumista verkkokauppaamme. Kirjautuminen onnistuu kirjoittamalla yrityksen nimi, y-tunnus ja yhteystiedot. Kauneudenhoitoalanopiskelijat voivat kirjautua laittamalla y-tunnus-kohtaan 0000000-0 ja yrityskohtaan oppilaitoksen nimen, jossa opiskelee.

Maksutavat

Lasku - Lähetämme tilauksen mukana laskun, jonka eräpäivä on 7 päivää siitä, kun tilaus on lähetetty. Maksamattomasta laskusta lähetämme huomautuksen, josta peritään huomautusmaksu. Tarkastamme verkkokauppatilauksen yhteydessä yrityksen y-tunnuksen.

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Itella Express Business Day -postipakettia. Tuotteet pyritään lähettämään seuraavan 1-3 arkipäivän aikana. Tuotteita on myös mahdollista noutaa paikan päältä erikseen sovittuna ajankohtana. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Tehtyyn tilaukseen on mahdollista tehdä muutoksia, vain jos sitä ei olla ehditty käsittelemään. Ota mahdollisimman nopeasti yhteyttä asiakaspalveluumme: niin voimme tehdä mahdollisuuksien mukaan muutoksia.

Toimituskulut

 Tilauksiin lisäämme postikulut 12,00€ (sis alv 24%).

 Mikäli tilaus noudetaan erikseen sovitusti, ei toimituskuluja peritä.

Toimitusaika

Tilaukset pyritään toimittamaan tilauspäivänä tai parin seuraavan arkipäivän aikana. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa.

Viallisen tuotteen palautus

Lähetyksen saavuttua perille, on hyvä tarkastaa tuotteiden kunto, ettei kuljetuksessa ole tapahtunut vahinkoa tuotteille. Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksen aikana, tulee heti ottaa yhteyttä postiin ja tehdä vahinkoilmoitus. Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Tuotteen tulee olla alkuperäispakkauksessa ja palauttaja (=lähettäjä) maksaa rahdin. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:
- Sähköpostilla osoitteesta
- Puhelimella numerosta 040 153 5490

 

Sweet Body Cosmetics
Y-tunnus 2870864-1
040 153 5490Verkkokaupan yleiset ehdot