Tietosuojaseloste

TIETOSUOJASELOSTE

Sweet Body Cosmetics:llä kerää tietoja asiakasrekisteriinsä yrityksen kanssa kauppaa tehneistä yrityksistä (asiakkaista) ja näiden yhteyshenkilöistä. Tietoja käytetään laskutukseen ja markkinointiin.

Sähköisen rekisterin tiedot säilytetään palvelimella Suomessa tietoturvallisesti ja salasanoin suojattuina. Ainoastaan rekisterinpitäjä, Sweet Body Cosmetics, ja sen tilauksia käsittelevillä työntekijöillä on pääsy tietoihin rekisterinpitäjän myöntämällä käyttöoikeudella.

Rekisteröidyllä asiakkaalla on henkilötietolain mukainen oikeus tarkistaa (kirjallisesti), mitä tietoja hänestä on rekisteriin tallennettu. Rekisteröidyllä on myös oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista olemalla yhteydessä rekisterinpitäjään kirjallisesti. Lisäksi hänellä on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen esim. suoramainontaan.

1. Rekisterinpitäjä

Sweet Body Cosmetics (Y-tunnus: 2870864-1)

Runeberginkatu 4 b B 49, 00100 Helsinki ( 040-1535490)

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

• Kari Kurkela (vastuuhenkilö)

• e-mail: kari.kurkela@sweetbody.fi

3. Rekisterin nimi

Sweet Body Cosmetics asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käyttötarkoitus

Henkilötietoja käsitellään Sweet Body Cosmetics:n asiakkaaksi rekisteröityneen henkilön ja yrityksen väliseen viestintään, laskutukseen, tiedottamiseen, markkinointiin, yrityksen kehittämiseen ja hallinnointiin. Käytämme asiakasyrityksen ja sen yhteyshenkilön nimeä, puhelinnumeroa ja sähköpostia asiakkaan ja tilauksen tunnistamiseen ja toimitukseen liittyvissä tapauksissa.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää seuraavat perustiedot:

• Yrityksen yhteystiedot (postiosoitteet, puhelinnumerot, sähköpostiosoitteet)

• Y-tunnus (yritysasiakkailla)

• Yhteyshenkilön etu- ja sukunimet

• Koulutuksiin ja tapahtumiin liittyvä viestintä ja osallistumistiedot

• Laskutustiedot ja niihin liittyvä viestintä

• suoramarkkinointiluvat ja -kiellot

6. Rekisterin tietolähteet

Aloittaessaan asiakassuhteen (noutoasiakas) tai tilatessaan tuotteita verkkokaupasta asiakas rekisteröi itse itsensä rekisteriin. Rekisterinpitäjä tallentaa verkkokaupan asiakkaista ne tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa rekisteröityessään verkkokaupan asiakkaaksi. Tietoja voidaan kerätä myös Sweet Body Cosmetics:n hallinnoimilla kotisivuilla tai sosiaalisen median kanavissa käytettävillä evästeillä ja muilla sähköisillä tekniikoilla. Yhteystietoja voidaan päivittää päivityspalveluja tarjoavilta viranomaisilta ja yrityksiltä.

7. Verkkokauppa-asioinnin yhteydessä kerättävät tiedot

Tilausta tehtäessä Sweet Body Cosmetics:sta, kerätään asiakkaan yhteyshenkilön tietoja tilaamiesi tuotteiden toimittamista varten, kuten nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, tilauksen summa sekä tilatut tuotteet. Verkkokaupan asiakkailta kerätään lisäksi rekisteröitymiseen liittyvät kirjautumistiedot (sähköpostiosoite ja salasana). Uutiskirjeen tilanneilta keräämme vain sähköpostiosoitteen uutiskirjeen lähettämistä varten.

8. Arvontojen tai asiakaskyselyiden yhteydessä kerättävät tiedot

Osallistuessasi järjestämäämme arvontaan tai asiakaskyselyyn, saatamme arvonnan tai kyselyn yhteydessä kerätä asiakkaiden, tai mahdollisten asiakkaiden yhteystietoja (nimi, sähköpostiosoite, osoite, puhelinnumero).

9. Sähköisten palveluiden yhteydessä kerättävät tiedot

Käytettäessä sweetbody.fi -verkkosivustoa, keräämme palvelun käyttöä ja käyttäjää koskevia tietoja, esimerkiksi IP-osoitteita. Verkkokauppaan kirjautuessa henkilö voidaan tunnistaa, ja kerätä sivuston käyttöä koskevia tietoja. Näitä tietoja voidaan yhdistää muiden käyttäjätietojesi kanssa.

10. Maksupalveluntarjoajat

Käytämme ulkoisia toimittajia maksujen käsittelyyn. Henkilötiedot, joihin näillä toimittajilla on pääsy, ovat nimesi, osoitteesi ja maksutietosi. Käytetystä maksutavasta riippuen käsitellään tiettyjen maksutapojen yhteydessä myös tarkempia henkilötietoja tai maksukortin numeroa.

11. Tietojen luovuttaminen

Henkilötietoja ei ilman pätevää syytä luovuteta kolmansille osapuolille. Rekisterinpitäjä voi luovuttaa tietoja lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa esim. viranomaisille ja perintätapauksissa perintätoimistolle. Rekisterinpitäjä voi siirtää rekisterin tietoja omaan suoramarkkinointirekisteriinsä, ellei rekisteröity asiakas ole sitä erikseen kieltänyt.

12. Rekisterin suojaus

Rekisteriin liittyvät sähköiset tietokannat ovat palomuurein, salasanoin suojattuja ulkoisia tietomurtoja vastaan. Sähköisiä tietokantoja ja niiden varmuuskopioita säilytetään suojatuilla palvelimilla jotka sijaitsevat lukituissa tiloissa. Ainoastaan rekisterinpitäjällä ja sen lukuun toimivilla työntekijöillä on pääsy rekisterin sisältämiin tietoihin rekisterinpitäjän myöntämällä käyttöoikeudella.

13. Tarkastus-, kielto- ja korjausoikeus

Rekisteröidyllä on henkilötietolain mukainen oikeus tarkistaa, mitä tietoja hänestä on rekisteriin talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää rekisteriasioita hoitavalle henkilölle kirjallisesti. Tarkastuspyyntö voidaan tehdä myös henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän yllä mainitussa osoitteessa. Tarkistuspyyntöihin vastataan viimeistään kuukauden kuluessa pyynnön esittämisestä.

Rekisteröidyillä on oikeus kieltää heitä koskevien tietojen käsittely ja luovuttaminen suoramainontaan, etämyyntiin, suoramarkkinointiin, markkina- tai mielipidetutkimuksia varten ottamalla kirjallisesti yhteyttä rekisterinpitäjään. Rekisteröidyllä on myös oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista tai tietojensa poistamista ottamalla kirjallisesti yhteys rekisterinpitäjään.

Helsingissä 4.11.2019

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Verkkokaupan yleiset ehdot

Sweet Body Cosmetics myy tuotteita kauneudenhoitoalan yrityksille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilla siirtämällä ne ostoskoriin ja hyväksymällä tilaus verkkopalvelussamme. Lähetämme laskun tilauksen mukana. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.
Tuotteiden tilaaminen vaatii kirjautumista verkkokauppaamme. Kirjautuminen onnistuu kirjoittamalla yrityksen nimi, y-tunnus ja yhteystiedot. Kauneudenhoitoalan opiskelijat voivat kirjautua laittamalla y-tunnus-kohtaan 0000000-0 ja yrityskohtaan oppilaitoksen nimen, jossa opiskelee.

Maksutavat

Lasku - Lähetämme tilauksen mukana laskun, jonka eräpäivä on 7 päivää siitä, kun tilaus on lähetetty. Maksamattomasta laskusta lähetämme huomautuksen, josta perimme 5 euron huomautusmaksun. Tarkastamme verkkokauppatilauksen yhteydessä yrityksen y-tunnuksen.

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen PostNord -Parcel palvelua, joka toimittaa tuotteet suoraan haluttuun osoitteeseen. Tuotteet pyritään lähettämään tilauksesta 1-2 arkipäivän kuluessa . Tuotteita on myös mahdollista noutaa paikan päältä ennalta sovittaessa (puhelimitse) ark. klo 10-18 välisenä aikana. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Tehtyyn tilaukseen on mahdollista tehdä muutoksia, vain jos sitä ei olla ehditty käsittelemään. Ota mahdollisimman nopeasti yhteyttä asiakaspalveluumme: info@sweetbody.fi niin voimme tehdä mahdollisuuksien mukaan muutoksia.

Toimituskulut

Tilauksiin lisäämme postikulut 12,00€ (sis alv 24%). Mikäli tilaus noudetaan erikseen sovitusti, ei toimituskuluja peritä.

Toimitusaika

Tilaukset pyritään toimittamaan tilauspäivästä kahden seuraavan arkipäivän aikana. 

Viallisen tuotteen palautus

Lähetyksen saavuttua perille, on hyvä tarkastaa tuotteiden kunto, ettei kuljetuksessa ole tapahtunut vahinkoa tuotteille. Mikäli lähetys on vaurioitunut kuljetuksen aikana, tulee heti ottaa yhteyttä PostNord asiakaspalveluun Puhelin 010 572 8333 (arkisin klo 7-20)   tai Sähköposti yritykset.fi@postnord.com ja tehdä vahinkoilmoitus. 

Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Tuotteen tulee olla alkuperäispakkauksessa ja palauttaja (=lähettäjä) maksaa rahdin. Reklamointiaika tuotteen vastaanotosta on 14 päivää. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:
- Sähköpostilla osoitteesta info@sweetbody.fi
- Puhelimella numerosta 040 153 5490

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit